Hør forfatter Cecilie Enger og lege Stein Husebø diskutere smerte og lindring.

22. november 2017 by Kristine Askvik

Hør forfatter Cecilie Enger og lege Stein Husebø diskutere smerte og lindring. 

Tirsdag 21.november møttes Enger og Husebø til samtale på Litteraturhuset i Bergen. Se hele samtalen under.

“Pust for meg” er en roman om sårbarheten ved å være avhengig av sine nærmeste og om å miste kontrollen over sitt eget liv. I samtale om familie og forventninger, sorg, aldring og endring, smerte og legens rolle møter vi bokens forfatter Cecilie Enger og Stein Husebø, anestesilege og faglig leder ved Verdighetsenteret.

I sitt samfunnsengasjement ønsker senteret å bidra til aktuell debatt og en offentlighet med plass til holdninger og kunnskap omkring verdighet for sårbare gamle. Også Engers forrige bok, Mors gaver – om Alzheimers sykdom og lengselen etter å holde tiden fast – vil danne en del av bakteppet.

Musikalsk innramming: Benedicte Maurseth (fele/vokal)