Det har ikke regnet på over 20 dager i Bergen. Vi får lyst til å være ekstra greie og slår til med et skikkelig sommertilbud. Meld deg på før det begynner å regne!

7. juni 2018 by Kristine Askvik

– Det er helt fantastisk med dette været. Vi har 22 grader i sjøen. Dette må vi feire, sier daglig leder Odd Jordheim ved Verdighetsenteret.

Verdighetsenteret er et nasjonalt kompetansesenter for sårbare gamle, lokalisert i Ytre Sandviken i Bergen og i Oslo.

Sammen med de andre ansatte diskuterte Jordheim hvordan Verdighetsenteret kunne feire dette. Valget falt ned på å gi et ekstra godt sommertilbud til alle som melder seg på etterutdanningene ved senteret innen skoleferien er omme.

Tilbudet gjelder både for utdanningen Akuttmedisinsk eldreomsorg, Palliativ eldreomsorg og Frivillighetskoordinering-eldreomsorg. På alle de tre utdanningene kan kommuner, frivillige organisasjoner og andre arbeidsplasser nå sende tre deltakere til prisen av to. Denne rabatten kan ikke brukes sammen med eventuelle andre rabatter.

Han håper tilbudet vil bli tatt godt imot og at helsefagarbeidere, sykepleiere og frivillighetskoordinatorer i det ganske land får en flott sommer.

– Ansatte i helse – og omsorgssektoren gjøre en utrolig viktig jobb for våre eldre. Vi ønsker alle en herlig sommer, både på vakt og på ferie, sier Jordheim.

(Bildet øverst er tatt av fotograf Jan M. Lillebø ved Bryggen i Bergen.)