Fagforbundet og Verdighetsenteret inviterer til debatt om brennbare spørsmål i pleie- og omsorgs-Norge.

14. august 2018 by Kristine Askvik

Velkommen til åpent møte under Arendalsuka torsdag 16. august klokken 16-18 i Bankgården -Strandgaten 1 i Arendal.

Statistisk sentralbyrå spår stor mangel på kvalifiserte helsearbeidere. Hvordan svarer fagorganisasjoner, brukerorganisasjoner og politikere på denne utfordringen? Hva tenker de om sykepleiermangelen, og har de fortsatt «respekt for yrkesfag» når de tenker på framtidas eldreomsorg? Hva med behov for videreutdanning? Og hva tenker de om frivillighetens plass?

Vi møter:        Kjersti Toppe (SP), Karin Andersen (SV), Iren Luther – Fagforbundet, Jan Davidsen – Pensjonistforbundet, Eli Gunhild By – NSF, Rebekka Ljosland (eldrebyråd, Bergen), Kirsten Koht – pårørende, Tone Tellevik Dahl (eldrebyråd, Oslo), Beate Magerholm og Silje Eikemo – Verdighetsenteret

Debattleder: Ingrid Wergeland, Manifest Tankesmie

Musikk:          Michael Wiehe