Velkommen til paneldebatt i Bergen i november.

17. september 2018 by Kristine Askvik

Eldre lever lenger. Den medisinske utviklingen gir stadig nye muligheter for livsforlengende behandling, men skaper også etiske dilemmaer. Står iveren etter å behandle i veien for en verdig død? Er vi så redde for døden at vi ikke tør å si at «nok er nok»?

Si at du kommer eller tips en venn – her er arrangementet på Facebook. 

Velkommen til panelsamtale om hvordan helsearbeidere møter mennesker mot slutten av livet på Litteraturhuset i Bergen 21.november 2018. Vi stiller spørsmål om det blir overbehandling, unødig lidelse og pulverisering av ansvar.

Disse vil delta i samtalen:
Jeanette Laugen, helsefagarbeider
Melissa Ann Barone, sykepleier
Bård Kittang, førsteamanuensis, lege og forfatter av metodebok for sykehjemleger
Dag Heine Bjørndal, kommuneadvokat