Verdighetsenteret lanserer nå et klikkbart kart der du kan finne ut hvor deltakerne kommer fra og hvilke utdanninger de har tatt.

15. februar 2019 by Kristine Askvik

Kartet viser hvor mange deltakere som har gått på etterutdanningene, og hvor i landet deltakerne kommer fra. 

– Vi er utrolig stolte over å ha utdannet helsepersonell fra alle landets fylker. Det er kjekt å se at kompetanse blir spredt. Vi håper å få deltakere fra enda flere kommuner rundt om i landet, sier faglig leder Gro Helen Dale.

Du kan klikke deg inn på hver av de tre etterutdanningene, og deretter se hvilke fylker og kommuner deltakerne har kommet fra, samt hvor mange deltakere som har kommet fra hvert sted.

Last ned Norges-kartet her (lenke)!

Det er en pdf-fil og du trenger Adobe for å kunne klikke deg rundt i kartet. Adobe kan du laste ned her.

– Du kan også lese om noen av prosjektene som tidligere deltakere har gjennomført. Klikk på navn på fylker og kommuner som står med blå skrift. Vi håper dette kan inspirere andre til å sette i gang lignende prosjekter, sier Dale. 

LES MER: Her kan du finne mer informasjon utdanningene Akuttmedisinsk eldreomsorg, Palliativ eldreomsorg (tidligere Omsorg ved livets slutt – en verdig alderdom) og Frivillighetskoordinering eldreomsorg.

Opplysningene for Akuttmedisinsk eldreomsorg og Frivillighetskoordinering-eldreomsorg er komplette.  Kull 13 til kull 21 for Omsorg ved livets slutt-en verdig alderdom er med i kartet. Informasjon om eldre kull ved Omsorg for livets slutt- en verdig alderdom kommer ved neste oppdatering.

Det vil komme informasjon om flere prosjekter ved hver oppdatering. Kartet vil bli oppdatert hvert halvår.

Har du spørsmål om kartet, ta gjerne kontakt med Gro Helen Dale.

(FRA HELE LANDET: Frivillighetskoordinatorene øverst på bildet var samlet i Oslo i september 2018. De har tatt utdanningen Frivillighetskoordinering-eldreomsorg i Oslo eller Bergen. Foto: Herman Dreyer)