Over 200 deltakere deltok på konferansen i Oslo. Se bildene fra konferansen her.

27. mars 2019 by Kristine Askvik

Konferansen ble arrangert av Verdighetsenteret og Fagforbundet, i samarbeid med Pensjonistforbundet, LHL, Hospiceforum Norge, Fransiskushjelpen, Termik og Nasjonalforeningen for folkehelsen.

En rekke foredragsholdere la frem sine erfaringer, prosjekter og forslag til verktøy som kan brukes til å skape en best mulig eldreomsorg. Musiker Ola Bremnes og forfatter Frode Grytten viste kraften som ligger i musikken og historiefortellingen gjennom konferansen.

– Det er gøy å få høre fra praksis. Jeg tror mange kjenner seg igjen. Den driven som vises i foredragene og i kunsten smitter. Vi håper konferansen har inspirert deltakerne, sier brobygger ved Verdighetsenteret og konferansier Sverre Chr. Wilhelmsen.

Her er bilder fra dag én og dag to, alle foto Thor Brødreskift. 

Dag 1: 

Her er bilder fra dag 2: