Odd Jordheim og Silje B. Eikemo fra Verdighetsenteret deltok i debatter under Arendalsuka. Se debattene her. 

19. august 2019 by Kristine Askvik

Daglig leder Odd Jordheim ved Verdighetsenteret deltok i debatten Leve hele livet hjemme – hvilke ressurser kreves?  I panelet satt også Ingvild Kjerkol (Ap), Geir Jørgen Bekkevold (KrF), Anita Vatland – Pårørendealliansen, Iren Luther– Fagforbundet, Odd Gunnar Jordheim – Verdighetsenteret. Arrangører var Fagforbundet og Verdighetsenteret. Se hele debatten her (lenke). 

OM DØDEN: Astrid Rønsen og Silje B. Eikemo i samtale under Arendalsuka.

Silje B. Eikemo, leder for Helse og omsorg ved Verdighetsenteret deltok i debatten Å sette ord på døden. De andre i panelet var Natasha Pedersen fra Foreningen for barnepalliasjon, Lill Karin Ånes fra Stiftelsen Termik, Astrid Rønsen fra Hospiceforum Norge, Trine Giving Kalstad fra Landsforeningen uventet barnedød og Morten Dahle Stærk fra Menneskeverd. Se hele debatten her (lenke).