Verdighetsenteret inviterer til PUST – en kunst – og demensfestival i Bergen i november. Les hva som skal skje under festivalen her.

8. oktober 2019 by Kristine Askvik

Helgen 9. og 10. november vil kunst og demens være i fokus på Cornerteateret. Det blir urpremiére på forestillingen Det er alltid en tråd – en plass, åpning av kunstutstillingen Forestillingens kraft med bilder og tekster laget av barn og personer med demens, visning av dokumentarfilmen Til månen med bestefar og workshop om kreativitet i demensomsorgen.

– Festivalen er for alle som er nysgjerrig på hvordan kunst kan være en døråpner i møte med personer som har demens, sier festivalsjef Hanne Jones fra Verdighetsenteret. 

Festivalen er et samarbeid mellom Verdighetsenteret, Cornerteateret og Kompani Krapp. Festivalen er støttet av Bergen kommune og GC Rieber Fondene

Det er gratis inngang, men du må melde deg på det du ønsker å delta på. Påmeldingen er bindende. Se lenker under. Mer informasjon om de ulike arrangementene kommer.

Påmelding festivalåpning, åpning av Forestillingens kraft og forestillingen Det er alltid en tråd lørdag 9.november klokken 16.  

Påmelding workshop i Kreativitet i demensomsorgen søndag kl 13-14.30 (kun ti plasser)

Påmelding filmvisning Til Månen med bestefar søndag 10.november klokken 15.30 til 17.00 

Påmelding forestilling Det er alltid en tråd…en plass søndag 10.november klokken 18 til 19