Filmen The Mole Agent vises under En dag for verdighet. Her får vi følge en 83 år gammel mann som er spion på et sykehjem.

8. oktober 2020 by Kristine Askvik

En dag for verdighet arrangeres sammen med Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) på Bergen Kino 15.oktober klokken 12.00.  

THE MOLE AGENT, Bergen Kino – KP12, torsdag 15. oktober kl. 12.00

En dag for verdighet arrangeres sammen med Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) på Bergen Kino. Verdighetsenteret har siden 2012 koordinert et arrangement som spesielt skal løfte frem omsorgsarbeidere, unge i helsefagarbeiderutdanning, pårørende og frivillige i kontakt med samfunnets sårbare og gamle. Målet er å skape møteplasser der vi deler historier om hva verdighet betyr i hverdagen.
I år viser vi The Mole Agent, en aktuell og utradisjonell chilensk produksjon med kriminalfilmens signatur. Du har aldri sett en spionfilm som dette, og du har aldri hatt det så gøy på et alders- og sykehjem!

Arrangører: Verdighetsenteret og Bergen internasjonale filmfestival, i samarbeid med Bergen kommune – Etat for sykehjem, Bergen Røde Kors Sykehjem og Åsane videregående skole – helsefagarbeiderutdanningen. 

For info om og billetter til visninger i Bergen Kino, se Bergen internasjonale filmfestival.