Nå kan du nominere din kandidat til Omsorgsprisen 2020. Fristen er 29.november!

8. november 2020 by Kristine Askvik

Omsorgprisen ble opprettet i 2001 av GC Rieber Fondene for å fremheve den enestående innsats mange gjør for at gamle og andre skal ha et godt liv i deres siste levetid.

Prisen tildeles en medarbeider, frivillig, pårørende, institusjon eller et prosjekt som de siste årene har vist fremragende omsorg – i Bergen og omland. Fristen for å nominere er 29.november. 

– Vi er veldig glad for at du vil nominere en kandidat til årets omsorgspris. For oss som skal vurdere kandidatene er det viktig at vi har så godt grunnlag som mulig for avgjørelsen. Derfor ber vi deg om å besvare sentrale spørsmål for nominasjonen så godt du kan, sier Sebastian von Hofacker, leder i juryen for Omsorgsprisen 2020.

På bildet øverst har styreleder ved Verdighetsenteret, Torill Selsvold Nyborg, nettopp delt ut Omsorgprisen 2019 til Tor Engevik. Hvorfor Engevik fikk prisen, kan du lese mer om i denne reportasjen i Bergens Tidende.

På grunn av usikkerhet i forbindelse med korona vil tid og sted for utdelingen av prisen bli annonsert i løpet av desember.

Nominer din kandidat her!