Fra høsten 2021 tilbyr Verdighetsenteret digitale lederkurs. Kursene er gratis. Meld deg på allerede nå!

22. juni 2021 by Kristine Askvik

Med blikk på etiske og juridiske dilemmaer, samt muligheter og gevinster som ligger i samarbeidet med frivilligheten, tilbyr vi et totimerskurs der vi tilbyr fagkunnskap og erfaringsdeling spesielt utviklet til deg som er leder innen helse- og omsorgssektoren. Møt Verdighetsenteret, kommuneadvokat Dag-Heine Bjørndal og andre ledere fra hele landet.

Verdighetsenteret arbeider med kompetanseheving innen rekruttering, organisering, opplæring og veiledning av frivillige. Et av våre mål er å bidra til å etablere gode systemer og kultur for frivillighet i kommunens helse- og omsorgssektor – i sykehjemmene, i hjemmetjenesten og ved aktivitetstilbud for eldre. Vi vil derfor lansere et utvalg av kostnadsfrie, digitale kortkurs som er skreddersydd ulike målgrupper som ledere, frivillighetskoordinatorer og øvrige ansatte som samarbeider med frivillige.

Gå til påmelding (fullbooket)

Vil du stå på venteliste til neste lederkurs? Send oss en e-post her.