Skal du lede og koordinere frivilligheten på sykehjem/bo- og servicesenter, og er du ny i rollen?

20. oktober 2021 by Kristine Askvik

Med fokus på samarbeid og ivaretakelse av frivillige introduserer vi Digikurs – ny i rollen. Det er et 2-timers gratis digitalt kurs om de viktigste kjerneområdene innen frivillighetskoordinering i eldreomsorgen. Kurset er 8.desember klokken 

Digikurset er spesielt utviklet til deg som er ny i koordinatorrollen, og til deg som har fått ansvar for frivillig aktivitet. Du vil møte rådgivere fra Verdighetsenteret, en erfaren frivillighetskoordinator og andre deltakere med ansvar for frivilligheten i eldreomsorgen. Verdighetsenteret vil presentere et faglig innlegg om frivillighet og samarbeid med frivillige innen eldreomsorgen, og vi skal i fellesskap med en erfaren frivillighetskoordinator  diskutere en case med relevans til din praksishverdag. 

Les mer og meld deg på her