Nå kan du sende inn ditt forslag! Frist 3.januar.

25. november 2021 by Kristine Askvik

Samuel Massie skal lede festforestilling på Den Nationale Scene mandag 7.februar 2022, der prisene skal deles ut. Nå lurer han på hvem som fortjener prisen?

Nominer din kandidat her.

Omsorgsprisen skal fremheve den enestående innsats mange gjør for at sårbare gamle og andre skal ha et godt liv i deres siste levetid. Prisen tildeles en pårørende, frivillig, ansatt, institusjon eller et prosjekt som de siste årene har vist fremragende omsorg – i Bergen eller Hordaland. Dette inkluderer også nominasjoner som gjenspeiler hjemmebasert omsorg og et kulturelt mangfold.

Omsorgsprisen deles ut under en festforestilling på Den Nationale Scene. Førsteprisvinner mottar omsorgsstatuetten i bronse og kr. 50.000, to andreprisvinnere mottar bronseplakett og kr. 25.000 kroner hver.

Arrangører:
GC Rieber Fondene og Verdighetsenteret

I samarbeid med:
Bergen kommune, byrådsavdeling for eldre, helse og frivillighet