Kurs

DIGIKURS: Frivillighet på vår arbeidsplass (Gratis)

Jobber du innen eldreomsorgen, og møter du frivillige i din arbeidshverdag? Da kan dette kurset passe for deg!

En ung jente og eldre kvinne danser


Jobber du innen eldreomsorgen, og møter du frivillige i din arbeidshverdag? Da kan dette være et aktuelt kurs for deg

Dette webinaret er spesielt utviklet for deg som ikke har et særlig ansvar for samarbeidet med frivillige på arbeidsplassen, men som møter frivillige som en del av din arbeidshverdag.

Du vil få et faglig innlegg fra Beate Magerholm (Rådgiver ved Verdighetsenteret, avdeling Frivillighet og kultur) om frivillighet og samarbeid med frivillige innen eldreomsorgen, med rom for spørsmål.

Deltakerne skal få:

Grunnleggende innføring i frivillighet i eldreomsorg

Kjennskap til vanlige utfordringer i samarbeidet

Refleksjon rundt egne tanker og samarbeid med frivillige

Inspirasjon til økt samarbeid/se muligheter


Vi anbefaler at flere deltar fra samme arbeidsplass, og ved å holde det til én time, håper vi at flere har mulighet til å delta i en travel hverdag.


Om DIGIKURS-serien
Verdighetsenteret arbeider med kompetanseheving innen rekruttering, organisering, opplæring og veiledning av frivillige. Et av våre mål er å bidra til å etablere gode systemer og kultur for frivillighet i kommunens helse- og omsorgssektor – i sykehjemmene, i hjemmetjenesten og ved aktivitetstilbud for eldre. Vi vil derfor fremover lansere et utvalg av kostnadsfrie, digitale kortkurs som er skreddersydd ulike målgrupper som ledere, frivillighetskoordinatorer og øvrige ansatte som samarbeider med frivillige.