Kurs

Digitalt lederkurs: Hvordan styrke samarbeidet med frivilligheten innen eldreomsorg? (Gratis)

Verdighetsenteret inviterer 16. august 2023 til et totimerskurs hvor du kan møte Verdighetsenteret og advokat Dag-Heine Bjørndal. Kurset er gratis, men krever påmelding.

En yngre og en eldre kvinne står sammen på en bro

Om kurset

På dette kurset tilbyr vi fagkunnskap spesielt utviklet til deg som er leder innen eldreomsorg. Vi vil se på hvilke muligheter og gevinster som ligger i et godt samarbeid med frivillige i eldreomsorg, suksesskriterier for godt samarbeid, samt det juridiske perspektivet.

Program:

12:00-12:50:
Hvordan styrke samarbeidet med frivilligheten innen eldreomsorg? Foredrag ved Beate Magerholm, Verdighetsenteret med mulighet for spørsmål.

12:50-13:00: Pause

13:00-14:00:
Juridiske perspektiver på samarbeid med frivillige i eldreomsorg. Foredrag ved advokat Dag-Heine Bjørndal med mulighet for spørsmål

Om DIGIKURS serien

Verdighetsenteret arbeider med kompetanseheving innen rekruttering, organisering, opplæring og veiledning av frivillige.

Et av våre mål er å bidra til å etablere gode systemer og kultur for frivillighet i kommunens helse- og omsorgssektor – i sykehjemmene, i hjemmetjenesten og ved aktivitetstilbud for eldre.

Vi arrangerer derfor et utvalg av kostnadsfrie, digitale kortkurs som er skreddersydd ulike målgrupper som ledere, frivillighetskoordinatorer og øvrige ansatte som samarbeider med frivillige.