eldre smilende dame, middelaldrende kvinne og blid ung mann

NOMINÉR EN KANDIDAT TIL OMSORGSPRISEN 2022

Nå kan du nominere din kandidat. På bildet: Prisutdeler Anne-Grete Strøm-Erichsen, fjorårets hovedprisvinner til Alise Ådland og konferansier Samuel Massie.

Publisert 04. nov. 2022 Foto: Thor Brødreskift

Omsorgsprisen ble opprettet av GC Rieber Fondene i 2001 for å fremheve den enestående innsatsen mange gjør for at sårbare gamle og andre skal ha et godt liv i deres siste levetid. Prisen tildeles en medarbeider, frivillig, pårørende, institusjon eller et prosjekt som de siste årene har vist fremragende omsorg – i Bergen eller Hordaland. Dette inkluderer også nominasjoner som reflekterer hjemmebasert omsorg og et kulturelt mangfold. Det er tre priser: Hovedprisvinner mottar kr. 50.000 og Omsorgsstatuetten i bronse. To andrepriser mottar kr. 25.000 kroner hver.

Utvidet frist for nominasjon er 9. desember!

Bruk skjema her, for å nominere den du mener juryen bør merke seg. Legg vekt på å få frem en god begrunnelse, gjerne med bruk av referanser til støtte for din kandidat.

Omsorgsprisen for 2022 blir delt ut under en festforestilling på Den Nationale Scene mandag 13. februar 2023. Bak prisen står GC Rieber Fondene og Verdighetsenteret, i samarbeid med Bergen kommune, byrådsavdeling for eldre, helse og frivillighet.