Nominer din kandidat til Omsorgsprisen 2019

Omsorgsprisen deles ut 18.januar på DNS. Husk å nominere din kandidat innen november 2019! 

Viktig info: Vi gjør oppmerksom på at alle fysiske arrangementer vil bli avviklet i henhold til gjeldende smittevernregler for Covid-19.

Verdighetskonferansen 2021

Årets tema: Mellom liv og død
Arrangører: Verdighetsenteret og Fagforbundet
Påmeldingsavgift: 350 kroner for medlemmer i Fagforbundet og 500 kroner for ikke-medlemmer
Program og påmelding: Fra 15. januar 2021.

Den tradisjonelle Verdighetskonferansen er digital i 2021. Hele konferansen er tilgjengelig fra 15. mars 2021. På konferansen vil du blant annet møte musiker og sykepleier Marthe Chr. Valle, prof. dr.med ved Akuttmedisinsk klinikk UNN Mads Gilbert, filmskaper Margreth Olin bak Dei mjuke hendene, i samtale med tidligere teatersjef og operadirektør Tom Remlov, samt «hypokonderlegen» Ingvard Wilhelmsen –  forfatteren bak Livet er et usikkert prosjekt og Det er ikke mer synd på deg enn andre, i møte med «twitterlegen» Wasim Zahid fra «Hva feiler det deg?».

Det blir også paneldebatt ledet av Anne Grosvold. Vi får høre erfaringer fra frivillig arbeid som besøksvenn i Norges Røde Kors: Inspirerende og engasjert fra en vi kjenner fra helt andre arenaer, samtaler og aktuelle innlegg om akuttmedisinsk eldreomsorg, etikk i sykehjem og hjemmetjeneste, ressurssterk 94-åring som blogger og kortfilm om barn som omsorgspersoner.

25.april 2021
Kunstens mulighet i eldreomsorgen

Kveldsarrangement på Vega scene i Oslo søndag kl 18.00-20.00, en sosialfaglig møteplass.
Digital utgave i opptak fra Festspillene i Bergen 2020 av Det er alltid en tråd en plass, utviklet av scenekunstkompaniet Kompani Krapp i samarbeid med Verdighetsenteret. Forestillingen skildrer møter med personer med demens gjennom to år. Deres erfaringer og opplevelser er utgangspunktet for forestillingen, og de fem hovedpersonene er med sine egne fortellinger til stede på lerretet gjennom filmklipp og lydopptak.Det vil også bli lagt til rette for en panelsamtale omkring kunstens muligheter i eldreomsorgen.
Pris: 100 kroner.  Billettbestilling via Vega Scene  – billetter tilgjengelig fra nyåret 2021.

27-28.oktober 2021 
Fagsamling for frivillighetskoordinatorer innen eldreomsorg

For tredje gang kan vi ønske velkommen til Verdighetsenterets populære og erfaringsspekkede koordinatorsamling.
Påmelding er i gang!