Skal du besøke Verdighetsenteret?

Få oversikt over hvordan du kommer deg til Verdighetsenteret og hvilke overnattingsmuligheter som finnes.

Publisert 17. aug. 2022
Oversikt bygning Verdighetsenteret
Kart som viser hvordan du kommer deg til Verdighetsenteret.

Lokaler ved Haraldsplass

I januar 2022 flyttet Verdighetsenteret inn i helt nye lokaler ved helsecampus Haraldsplass i Bergen. En rekke aktører tilknyttet helse, forskning og utdanning holder til i dette området. Velkommen til kurs, fagdager og etterutdanninger hos oss!

Slik reiser du til Verdighetsenteret

Bil
Verdighetsenteret har ingen parkeringsplasser, men det er mulig å parkere i parkeringsanlegget ved Haraldsplass Diakonale Sykehus. Det er også en offentlig parkeringsgarasje øverst i Fløenbakken.

Buss
Det er flere rutebusser som stopper like ved studiested Haraldsplass, Bergen. Hos Skyss finner du bussruter med oversikt over stoppesteder og tider.

Tide, NOR-WAY bussekspress og Nettbuss har ekspressbuss på flere langdistanseruter til Bergen sentrum.

Fly
Bergen lufthavn ligger i underkant av to mil fra Verdighetsenteret. Flybussen i Bergen går til og fra Bergen sentrum hvert tiende minutt på dagtid. Du må bytte buss i sentrum for å komme deg videre til helsecampus Haraldsplass.

Tog
Jernbanestasjonen i Bergen sentrum er nærmeste stasjon til Haraldsplass. Det er omtrent 2,5 km til stasjonen. Det går flere busser til og fra sykehuset på denne strekningen.

Hvor kan jeg overnatte i Bergen?

Regines gjestehus
Regines gjestehus er i sin helhet eid av Stiftelsen Bergen Diakonissehjem som blant annet eier Haraldsplass Diakonale Sykehus. Regines er den første bygningen du kommer til ved innkjørsel til vårt området i Ulriksdalen. Prisene er rimelige og gjestehuset har en rolig og fredfull atmosfære. Telefon: +47 55 97 96 00 mandag–fredag mellom kl. 12.00–15.00. E-post: post@hk.haraldsplass.no

Haukeland hotell
Ligger bare et par hundre meter fra studiestedet.
For mer informasjon og kontakt se Haukeland Hotell. Telefon: +47 55 20 92 00.

Bergen vandrerhjem Montana
For priser og bestilling se
Bergen Vandrerhjem Montana.