Skal du besøke Verdighetsenteret?

Få oversikt over hvordan du kommer deg til Verdighetsenteret og hvilke overnattingsmuligheter som finnes.

Publisert 17. aug. 2022

Lokaler ved Haraldsplass

I januar 2022 flyttet Verdighetsenteret inn i helt nye lokaler ved VIDs helsecampus på Haraldsplass i Bergen. En rekke aktører tilknyttet helse, forskning og utdanning holder til i dette området. Velkommen til kurs, fagdager og etterutdanninger hos oss!

Slik reiser du til Verdighetsenteret

Bybane og buss
Nærmeste bybanestopp er Haukeland sjukehus. Banen stopper sør for Verdighetsenteret, gå mot utgang Haraldsplass/ "mot sentrum". Det er ca 5 minutter å gå fra stoppet til Verdighetsenteret.

Det er flere rutebusser som stopper på Statsarkivet, som ligger like ved Haraldsplass Diakonale Sykehus/ Verdighetsenteret. Bybane-/ bussruter finner du hos Skyss eller i appen "skyss reiser". Billett kjøper du i appen "skyss billett"

Bil
Det er mulig å parkere (mot avgift) i parkeringsanlegget ved Haraldsplass Diakonale Sykehus. Det er begrensede parkeringsmuligheter her og vi anbefaler derfor de av dere som kommer med bil om å være ute i god tid. Det er også en offentlig parkeringsgarasje øverst i Fløenbakken (på høyre side). Her kan man benytte parkeringen i kjelleren under nr. 82.

Fly
Bergen lufthavn ligger i underkant av to mil fra Verdighetsenteret. Du kan benytte bybane linje 1 (Bergen sentrum) og skifte til linje 2 (Bergen Sentrum) på Kronstad, se informasjon over. Flybussen i Bergen går til og fra Bergen sentrum hvert tiende minutt på dagtid. Du må bytte buss i sentrum for å komme deg videre til helsecampus Haraldsplass.

Tog
Jernbanestasjonen i Bergen sentrum er nærmeste stasjon til Haraldsplass. Det er omtrent 2,5 km til stasjonen.

Kart som viser hvordan du kommer deg til Verdighetsenteret fra bybanestopp
Oversikt bygning Verdighetsenteret

Hvor kan jeg overnatte i Bergen?

Regines gjestehus
Regines gjestehus er i sin helhet eid av Stiftelsen Bergen Diakonissehjem som blant annet eier Haraldsplass Diakonale Sykehus. Regines er den første bygningen du kommer til ved innkjørsel til vårt området i Ulriksdalen. Prisene er rimelige og gjestehuset har en rolig og fredfull atmosfære. Telefon: +47 55 97 96 00 mandag–fredag mellom kl. 12.00–15.00. E-post: post@hk.haraldsplass.no

Haukeland hotell
Ligger bare et par hundre meter fra studiestedet.
For mer informasjon og kontakt se Haukeland Hotell. Telefon: +47 55 20 92 00.

Bergen vandrerhjem Montana
For priser og bestilling se
Bergen Vandrerhjem Montana.