Kvinne i rom med mange bak.
Frivillighet og kultur

Velkommen til etterutdanning om frivillighetskoordinering i våre splitter nye lokaler i Bergen

Savner du å møte folk og bygge nettverk? Nå kan du ta etterutdanningen Frivillighetskoordinering-eldreomsorg med en kombinasjon av fysiske og digitale samlinger.

Publisert 18. mai 2022 Tekst: Kristine Askvik Foto: Silje Katrine Robinson

Etter to år med digital undervisning, tilbyr vi nå etterutdanningen Frivillighetskoordinering-eldreomsorg i våre splitter nye lokaler i Ulriksdal 10 i Bergen.

– Er du klar for faglig påfyll og å styrke nettverket ditt inn mot andre frivillighetskoordinatorer, er dette etterutdanningen for deg, sier rådgiver Susanne Solvi Fagerbakke ved Verdighetsenteret.

Hele etterutdanningen består av tre samlinger, der første og siste er fysiske kurs. Mellom disse er det en digital samling der vi henter inn foredragsholdere fra hele landet.

– På de fysiske samlingene spiser vi lunsj sammen og det blir god tid til å bli kjent. Vi håper mange ønsker å være med på dette nå etter to år med digital undervisning, sier Fagerbakke.

Kvinne foran med mange personer bak i rommet.

På denne måten får deltakerne det beste fra to verdener - på de fysiske samlingene får deltakerne bli bedre kjent med dine "medkolleger" med god tid til å diskutere sammen i gruppen. Samtidig får vi møtt en rekke foredragsholdere fra hele landet på den digitale samlingen.

Verdighetsenteret sine nye lokaler ligger like ved Haraldsplass og Haukeland sykehus og er en del av Campus Haraldsplass. Det er lett å komme seg hit fra togstasjonen eller fra Flesland flyplass.

– Vi er klare til å ta imot deltakere her i våre flotte nye lokaler. Vi gleder oss veldig, sier Fagerbakke.