Lær mer om frivillighetskoordinering av Susanne og Beate

I høst kan du velge mellom to ulike varianter av etterutdanningen Frivillighetskoordinering-eldreomsorg.

Publisert 24. aug. 2022

Verdighetsenteret tilbyr to ulike varianter av etterutdanningen Frivillighetskoordinering-eldreomsorg med oppstart høsten 2022.

Over 500 deltakere fra hele landet har tatt denne etterutdanningen, blant annet frivillighetskoordinator Inger Kari Sæta i Vågå.
Høstens første kull starter opp 1. -3. november og er en heldigital etterutdanning. Her er det tre digitale samlinger.

Høstens andre kull starter opp 8.-10. november og er en hybrid etterutdanning. Det vil si at den første og tredje samlingen er fysiske samlinger i Verdighetsenteret sine nye lokaler i Bergen, mens den andre samlingen er digital.

Deltakerne på begge de to etterutdanningene får veiledning i å utvikle et frivillighetsprosjekt på sin arbeidsplass.

Velg mellom digital eller hybrid etterutdanning

Rådgiver Beate Magerholm sier den enkelte står nå fritt til å velge hva slags type etterutdanning de ønsker. Hun trekker frem at det er ulike fordeler ved begge de to alternativene.

– Med heldigital etterutdanning kan du delta hjemmefra eller fra kontoret ditt. Med den hybride etterutdanningen blir det mulighet til å møte de andre deltakerne ansikt til ansikt, noe mange setter pris på. Begge de to versjonene av etterutdanningen har fokus på at deltakerne skal skape et nytt faglig nettverk og vi legger opp til mye erfaringsutveksling, sier Magerholm.

– Det er rett og slett opp til den enkelte å velge det som passer best, sier Magerholm.